meQuhem Laora dhe jam cmendurisht e apasionuar mbas botes Wedding. Kam punuar dhe punoj ne realitete italiane persa i perket martesave dhe eventeve. Kete faqe web e kam ideuar nga deshira dhe pasioni qe kam per te realizuar bashke me grupin e specializuar italian edhe shqiptar nje pike referimi per ke ka ndermend te martohet dhe ka deshir te organizoj me se mire diten me te bukur te jetes.

Ky projekt i ri shpresoj te jete guida juaj per diten e marteses dhe ne te njejten kohe nje projekt i sukseshem per mua dhe grupin tim te punes.

Ketu do te gjeni ide dhe keshilla per te organizuar martesen tuaj ne menyre ideale, per kete arsye keto edhe faqja web quhet:

Dasma Perfekte – Guida Ideale e Marteses

Shume rregulla mbi bon ton do te publikohen, here pas here, ne keto faqe. Jo vetem kaq por edhe konkurse per nuset e ardheshme si dhe ato te mepareshmet. Mund te me shkruani ne info@dasmaperfekte.com ose thjesht duke poltesuar formularin e meposhtem.

Ju uroj gjithe te mirat ne c’do hap te jetes!